Kategorije

Naše nove stranice

Newsletter

O nama

Dobrodošli na stranice Kolekt.hr online trgovine!
najpovoljnije cijene rasvjete u Hrvatskoj
 


 

 

Današnja ponuda rasvjete i unutrašnjeg dekora raspršena je po mnogobrojnim salonima i trgovinama diljem Hrvatske. Mukotrpan obilazak svih mogućih trgovina radi najboljeg izbora bi Vam vjerojatno oduzeo previše vremena, a nije ni sasvim sigurno biste li raspolagali informacijama o lokacijama određenih trgovina te bili sigurni u cijenu i kvalitetu.

 

      Naš cilj je bio jednostavan – objediniti ponudu u Hrvatskoj koja se nudi na tržištu, ali – online i po najpovoljnijim cijenama. Prednosti su goleme. Svaka geografska i vremenska prepreka prestaju biti problem. Razgledavanje i kupnja su dostupni na dodir miša.

 

      Također, naša online prisutnost nam omogućava da nudimo artikle po najnižim cijenama. Jedna od glavnih prednosti su široki raspon asortimana, te velika raznolikost proizvoda. Ovako širok spektar Vama omogućava da opremite Vaš dom ili ured po Vašoj želji.

 

     kolekt.hr ima kao misiju izgraditi ime koje će jamčiti svojom kvalitetom i bogatstvom proizvoda u Hrvatskoj, te izgraditi čvrste veze povjerenja sa svojim korisnicima. 

 

Lokacija ureda: Strojarska 22, 10 000 Zagreb

Strojarska 22, 10 000 Zagreb